onsdag 16 maj 2012
Kyckling i het kokossås
Kyckling i het kokossås
4 portioner
4 kycklingfiléer
1 fint tärnad morot
1 finhackad gul lök
2 finhackade vitlöksklyftor
1 finhackad piri piri
1,5 msk riven färsk ingefära
1 burk á 400ml kokosmjölk
1 tsk paprikapulver
1 tsk salt
Lägg kycklingen i en ugnsfast form.
Fräs morot och lök i i olja i en kastrull. Tillsätt resten av ingredienserna och låt det koka upp. Sjud till moroten mjuknat och mixa med en stavmixer därefter till en slät konsistens. Häll såsen över kycklingen och sätt in i ugnen ca 20 minuter.
Toppa kycklingen med granatäpplekärnor och babyspenat. Servera med couscous, ris eller bulgur.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Låter riktigt gott!
SvaraRaderaPappaKock